Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Változások..semmi sem egyszerű

2014. szeptember 23. 23:54 - vikitattoo

Egyik kedvenc írómtól....

 

http://oravecznora.blog.hu/2014/09/18/maganelet_nelkul

Elhiszem, hogy belefáradtál, hogy úgy érzed, nem megy tovább, de vegyél erőt magadon, mert ha nem teszed meg, ami ezután következik rosszabb lesz annál, mint ami most van. Fájni fog, ki fog nyírni, és ezt bizony nem akarod. Nincs olyan, hogy most feladod, és kész. Nem létezik ilyen opció. Szedd össze magad, és hidd el a saját boldogságod érdekében, hogy az életed lehet más.

.. néha egyszerűbb szembenézni azzal, ami fáj, hiszen abból tanulhatsz a legtöbbet. Értsd meg, hogy miért nem működött, és ne kövesd el ugyanazt a hibát. Ennyi. Mert az a bátor, aki mer szomorú lenni, nem az, aki elnyomja, aki nem mer szembenézni vele. Nézz a szemébe, hagyd, hogy átjárja minden porcikádat, mert utána el fog menni, búcsút inthetsz neki. Csak akkor marad, ha becsukod a szemed. Elbújik ő, és alig várja, hogy egyedül maradj, hogy aztán rád támadjon, persze akkor, amikor a legkevésbé számítasz rá. De aki szembenéz vele, annak megváltozik az élete. Onnantól nem fog rettegni többet a sötétben, mert tudni fogja, nincs miért félnie, megvívta a maga csatáját.

Ha úgy érzed, nincs erőd a csatához, egyszerűen csak szeress, és nyílj ki. Hagyd, hogy ott legyenek melletted és segítsenek. Nem kell mindig harcosnak lenned, nem kell foylton karddal a kezedben készenlétben állnod. Tanulj meg leállni, letenni a fegyvert, és elfogadni azt a kezet, ami segíteni akar.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://semmisemegyszeru.blog.hu/api/trackback/id/tr146726117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Változások..semmi sem egyszerű
süti beállítások módosítása